aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Στο ποδόσφαιρο συμπεριλαμβάνεται και η… αφλογιστία»

«Στο ποδόσφαιρο συμπεριλαμβάνεται και η… αφλογιστία»

Ο Κάρλος Ουέλιγκτον ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ΑΕΛ το Σάββατο που μας πέρασε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού απώλεσε πέναλτι.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Πασχάλης Παπαδόπουλος, μέσω της ιστοσελίδας του, μας υπενθυμίζει ότι ο Βραζιλιάνος είναι γκολτζής και ότι η αρχή στο σκοράρισμα είναι θέμα χρόνου για τον Ουέλιγκντον.

Αναλυτικά:

«Το χαμένο πέναλτι του Κάρλος Ουέλιγκντον σημάδεψε τον αγώνα της ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στο 0-0 με την Ανόρθωση. Ο βραζιλιάνος στράικερ κυνηγάει το γκολ από το πρώτο του φετινό παιχνίδι… αλλά δεν έρχεται.

Κλασικός γκολτζής, ο Βραζιλιάνος, δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη της εκτέλεσης σε ένα κρίσιμο λεπτό του αγώνα, αφού το σκορ ήταν ισόπαλο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Οι ικανότητες του Ουέλιγκντον είναι όμως γνωστές και απλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διαστήματα που έρχεται… η αφλογιστία. Το γκολ είναι θέμα χρόνου για τον Βραζιλιάνο φορ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ