aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο περίμενε…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρόβλημα με τα έγγραφά τους, δεν επιτρέπει στους Σαβάν και Μπενγκί να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία. Παρόλο που στην ΑΕΛ ενημερώθηκαν πως αυτό θα γινόταν Κυριακή ή Δευτέρα, τελικά ούτε και χθες κατάφεραν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Η αργοπορία που παρατηρείται προβληματίζει το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχασαν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και θα πρέπει να τρέξουν στη συνέχεια για να φθάσουν στα επίπεδα των συμπαικτών τους. Στην ομάδα της Λεμεσού προσδοκούν πως το θέμα θα κλείσει θετικά άμεσα και οι Σαβάν και Μπενγκί θα τεθούν ακόμη και σήμερα στη διάθεση του Χριστοδούλου.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων κάνει σκέψεις για παραχώρηση του Κάρλος Οχένε με τη μορφή δανεισμού, ώστε να ανοίξει άλλη μια θέση για μετεγγραφή. Η ΑΕΛ είναι κοντά σε συμφωνία με τους Μπουένο και Μένγκα, ενώ με πιθανή απόκτηση και του Λαφράνς που περνά από δοκιμαστικά και αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Χριστοδούλου, θα πρέπει να υπάρξει και αποχώρηση. Ο Κύπριος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται και αναμένει πως, με την παρουσία των Σαβάν και Μπενγκί αλλά και τις επικείμενες προσθήκες, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί γεμάτη και ικανή να υλοποιήσει τους στόχους της.

Εξάλλου, κορυφώνονται οι ετοιμασίες για τη συναυλία που διοργανώνει η ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο να προμηθευτεί τα εισιτήριά του.

«Είναι χρέος όλων των ΑΕΛιστών να είναι εκεί οικογενειακώς!», τονίζει η διοίκηση. Ο σύλλογος, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, διοργανώνει τη συναυλία για να επωφεληθεί οικονομικά αλλά και για να φέρει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τον κόσμο. Να ενώσουν δυνάμεις. Για τον σκοπό αυτό ετοιμάστηκε και ειδικό φιλμάκι με τους παίκτες της ΑΕΛ, Κύπριους και ξένους, να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ