aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτο Cypria Provident Athletes’ Savings Plan Μυτίδης και Πιέρος

Στο Cypria Provident Athletes’ Savings Plan Μυτίδης και Πιέρος

Αρκετοί ποδοσφαιριστές εκ των οποίων και ο Νέστωρας Μυτίδης έχουν ενταχθεί στο Cypria Provident Athletes’ Savings Plan, το ταμείο αφυπηρέτησης ποδοσφαιριστών για τα μέλη του Συνδέσμου που έφτιαξε η CNP Cyprialife, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, ειδικά για ποδοσφαιριστές.

Επίσης ο Πιέρος Σωτηρίου όπως και εκατοντάδες άλλοι ποδοσφαιριστές υπόγραψαν το σχετικό έντυπο για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και επεξήγηση του σχεδίου σε κατ’ ιδίαν ενημέρωση με τους υπεύθυνους της CNP Cyprialife. Το Cypria Provident Athletes’ Savings Plan είναι ένα μοντέρνο σχέδιο αποταμίευσης για τους ποδοσφαιριστές, μέλη του ΠΑΣΠ άνω των 18 ετών.

Στόχος του σχεδίου είναι να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να αποταμιεύσουν ένα αξιόλογο ποσό κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή όταν σβήσουν τα φώτα της ποδοσφαιρικής τους καριέρας στηρίζοντας έτσι τον εαυτό τους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και επεξήγηση του σχεδίου μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99533095 (Λάζαρος Ιακώβου) και 99222752 (Σταύρος Γεωργίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ