aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Στηρίζουμε την ανανεωμένη ομάδα μας, είσοδος μόνο €2»

«Στηρίζουμε την ανανεωμένη ομάδα μας, είσοδος μόνο €2»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της φουτσαλικής ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 20.00 στο «Σπύρος Κυπριανού». Οι φουτσαλιστές του Ελόι Αλόνσο δηλώνουν πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμη μία εντός έδρας νίκη, που θα φέρει την ομάδα μας σε απόσταση αναπνοή από τις τρεις πρώτες θέσεις μετά το πέρας των 6 αγωνιστικών. Στο αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Λεαντρίνιο που συμπλήρωσε 3 κάρτες.

«Ραντεβού την Πέμπτη στις 20.00 στο “Σπύρος Κυπριανού”… Στηρίζουμε την ανανεωμένη ομάδα μας και την νέα προσπάθεια της CRI AEΛ. Πάμε Λέοντες…! Γενική είσοδος 2 ευρώ μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Το εισιτήριο εισόδου/εισφοράς θα χρησιμοποιηθεί στο ημίχρονο του αγώνα για την κλήρωση 2 δώρων, προσφοράς του Χορηγού/Υποστηριχτή μας Γιάννη Χαραλαμπίδη που προσφέρει Υπηρεσίες Υγιεινής και Καθαρισμού», τονίζεται καταληκτικά σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ