aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτην Τσουκαρίτσκι και επίσημα ο Κέρκεζ

Στην Τσουκαρίτσκι και επίσημα ο Κέρκεζ

Την πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ και επίσημα ανακοίνωσε η σερβική Τσουκαρίτσκι, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας στις 27 Απριλίου. ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην πορεία του Κέρκεζ στην Κύπρο, το ξεκίνημα απ’ τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και τα 3,5 χρόνια του στην πρώτη ομάδα που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Βόσνιος τεχνικός παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τσουκαρίτσκι:

«Γνωρίζω όλα τα γεγονότα, έχω πολλούς φίλους εδώ, παρακολουθούσα το ποδόσφαιρό στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Φυσικά, ξέρω από πού προέρχομαι, είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την ομάδα της Τσουκαρίτσκι.

Ξέρω πολλά χρόνια την ομάδα. Ο σύλλογος ερχόταν στην Κύπρο κάθε χειμώνα για προετοιμασία και οι ιθύνοντες της Τσουκαρίτσκι παρακολουθούσαν τη δουλειά μου. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, αλλά τώρα όλα είναι πιο έτοιμα. Παρακολούθησα κάθε αγώνα της νέας μου ομάδας, ανέλυσα την ομάδα, είμαι εξοικειωμένος. Ξέρω πώς λειτουργεί η Τσουκαρίτσκι, συμφωνούμε σε όλα τα πράγματα, γι’ αυτό καταλήξαμε σε συμφωνία εύκολα. Μπορώ να επαινέσω τον σύλλογο και ταυτόχρονα να ευχαριστήσω τον κ. Ντράγκαν Ομπράντοβιτς, καθώς και τους διευθυντές Βλάντιμιρ Ματιγιάσεβιτς και Γκόραν Γκργκίνιτς. Όλα είναι πολύ επαγγελματικά, είδα μεγάλη επιθυμία από την πλευρά τους, όση και από την πλευρά μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ