aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτην κορυφή της λίστας ο τέως ΑΕΛίστας Σκόβρον

Στην κορυφή της λίστας ο τέως ΑΕΛίστας Σκόβρον

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αν και στην Ανόρθωση επικρατεί αισιοδοξία σχετικά με την πιθανή αγορά του Νεόφυτου Μιχαήλ από τη Νέα Σαλαμίνα, αυτό δεν ισχύει από πλευράς ερυθρόλευκων. Βλέπετε, οι τελευταίοι παρουσιάζονται επιφυλακτικοί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό για την προσφορά της «Κυρίας» ενόψει του ραντεβού της Τρίτης ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πρόσφατα ο αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος της Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως ο Μάκης Παπαϊωάννου (τεχνικός διευθυντής), αξιολογεί συνεχώς κάποιους τερματοφύλακες για παν ενδεχόμενο, έτσι ώστε να υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης σε περίπτωση που μετεγγραφεί στην Ανόρθωση ο Μιχαήλ.

Στην κορυφή της λίστας του Παπαϊωάννου, βρίσκεται ο Πολωνός Λούκας Σκόβρον, γνωστός από την περσινή του παρουσία στην ΑΕΛ. Ο 25χρονος κίπερ είναι ελεύθερος, αξιολογήθηκε ως μία αξιόπιστη λύση, αλλά μόνο σε περίπτωση που μετακινηθεί στην Ανόρθωση ο Μιχαήλ θα αποκτηθεί για να στελεχώσει τους Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Στυλιανό Κωνσταντίνου.

Θετική ανταπόκριση υπάρχει και από πλευράς του Σκόβρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ