aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΣτην εντατική 23χρονος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ μετά από άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία

Στην εντατική 23χρονος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ μετά από άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία

Άγρια συμπλοκή μεταξύ τριών προσώπων σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για το συμβάν και έσπευσαν στο σημείο έξω από το νυχτερινό κέντρο και εντόπισαν δύο τραυματίες, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Νωρίτερα, όπως διαπιστώθηκε, σημειώθηκε συμπλοκή με 3ο πρόσωπο, φίλο των δύο, οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Πρόκειται για 23χρονο Αμερικανό, παίκτη της καθαλοσφαιρικής ΑΕΛ, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς του.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αναμένεται να παραληφθούν κλειστά κυκλώματα από παρακείμενα υποστατικά, τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις, αφού ταυτοποιηθούν ύποπτα πρόσωπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ