aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτη Λεμεσό για ένα νέο ξεκίνημα στα 28 του

Στη Λεμεσό για ένα νέο ξεκίνημα στα 28 του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν χωράει αμφιβολία πως από τα πόδια του Γιώργου Γεωργιάδη, περιμένουν πολλά στη ΑΕΛ. Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια, να μην έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις με τη Βέροια, όμως στα 28 του χρόνια, σε μια πολύ καλή ηλικία, συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ και όλα είναι ανοικτά για να υπενθυμίσει σε όλους, πως είναι έτοιμος για μια νέα καριέρα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Κωνσταντίνου, άρχισε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2005 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Την πρώτη του χρονιά στα «λιοντάρια», την περίοδο 2005-06, είχε 14 συμμετοχές και συνολικά μέχρι το 2011 όταν και μετεγγράφηκε στον ΠΑΟΚ, είχε συμπληρώσει 145 συμμετοχές και 26 τέρματα.

Η πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ (2011-12) άρχισε ιδανικά, όταν στις 30 Νοεμβρίου του 2011 στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν αυτός που με τις δύο ασίστ, στους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανο Αθανασιάδη, οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τότεναμ με 2-1.

Νίκη, η οποία της εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν υπήρξε ανάλογη για τον ίδιο και τρία χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέροια, για να βρεθεί μετά από δύο χρόνια παρουσίας και 33 συμμετοχές στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ