aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στη Λεμεσό έχει ντέρμπι

Με τέσσερις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, που αναμένεται να είναι συναρπαστικές, συνεχίζεται η ΟΠΑΠ Basket League ανδρών. Η αυλαία ανοίγει σήμερα «Νίκος Σολομωνίδης» (16:00), με το παραδοσιακό ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΕΚΑ ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην 4η θέση με 23 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα, με το τέλος του τρίτου γύρου. Από τη μία η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ώστε να μειώσει τη διαφορά και να μπορέσει στους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας να παλέψει για την τετράδα.

Από την άλλη, ο Απόλλων θέλει τη νίκη ώστε να ανοίγει τη διαφορά του από την ΑΕΛ και να κάνει άλλο ένα βήμα για είσοδο στα πλεϊ οφ. Αύριο θα γίνουν τα παιχνίδια Ομόνοιας – ΕΘΑ και ΕΝΠ-Κεραυνός, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου με το ντέρμπι Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ