aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στη Λαμία ο πρώην ΑΕΛίστας Σασί

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Τυνήσιου επιθετικού και πρώην παίκτη της ΑΕΛ, του Οθέλλου και της AEZ, Ισμαήλ Σασί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου. Ο 28χρονος Τυνήσιος βρέθηκε την Τρίτη (3/9) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και υπέγραψε συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (24/12/1991) επιθετικό Ismail Sassi. Ο Τυνήσιος -με γαλλική υπηκοότητα- ποδοσφαιριστής την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΦΗ έχοντας 22 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 19. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Sassi δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και να παίξω το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα της νέας μου ομάδας και φυσικά να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ