aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτη… φόρα το πανέμορφο σποτ του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ»

Στη… φόρα το πανέμορφο σποτ του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ»

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΑΕΛ σε συνεργασία με τους υπεύθυνους για τα βίντεο του γραφείου Τύπου, «ζωγράφισαν» για άλλη μία φορά. Μετά το πανέμορφο σποτ με γνωστούς ΑΕΛίστες Κύπριους ηθοποιούς για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, είδε το φως της δημοσιότητας και το σύντομο φιλμάκι για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την προώθηση του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος το οποίο άρχισε από πέρυσι με επιτυχία και συνεχίζεται φέτος με την επιθυμία όλων να γίνει θεσμός, έγιναν πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα από την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ του διαφημιστικού σποτ ειδικά για το πρόγραμμα και πλέον το βίντεο κυκλοφορεί στο επίσημο site της ομάδας.

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, η παλιά δόξα της ΑΕΛ και μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ζηνωνής Παπαδόπουλος, ο ΑΕΛίστας ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας και οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας.

Παραθέτουμε το διαφημιστικό σποτ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ