aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Στέλνουν» πίσω στην Κύπρο τον Ζάντερ και το έχουν σίγουρο

«Στέλνουν» πίσω στην Κύπρο τον Ζάντερ και το έχουν σίγουρο

Ο Ζάντερ Σαντάνα έμεινε ελεύθερος πριν από περίπου δύο μήνες από τον Ερυθρό Αστέρα και από τότε ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός φουλ μπακ του Απόλλωνα και της Πάφος FC απασχόλησε πρόσφατα το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, με τις πληροφορίες να έλεγαν ότι δεν άφηνε ασυγκίνητο τον Ντούσαν Κέρκεζ, όμως στην επαφή που υπήρξε με τον μάνατζέρ του φάνηκε να υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. «»

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε η μετεγγραφή του και οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού απέκτησαν τελικά για τη συγκεκριμένη θέση τον Έουλερ Σίλβα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, εξακολουθεί να υπάρχει φλερτ της ΑΕΛ με τον Ζάντερ Σαντάνα.

Όπως σημειώνουν μεταξύ άλλων «ο παίκτης πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ από τη Λεμεσό». Τονίζουν μάλιστα ότι «η ΑΕΛ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, όμως εάν τα δύο μέρη τα βρουν στο οικονομικό, το συμβόλαιο θα υπογραφεί πολύ σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ