aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτάλθηκε η επιστολή της ΑΕΛ για τις καταγγελίες Παπασταύρου

Στάλθηκε η επιστολή της ΑΕΛ για τις καταγγελίες Παπασταύρου

Τα λόγια πράξη έκανε ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet είχε προαναγγείλει πως η ομάδα της Λεμεσού θα στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, στην ΚΟΠ και στον ΚΟΑ για το θέμα των καταγγελιών του Σταύρου Παπασταύρου.

«Είναι πολλά τα συμφέρονται που παίζονται και δεν βγαίνει άκρη. Θα στείλουμε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, την ΚΟΠ, τον ΚΟΑ και τη Βουλή. Κύριοι πάρτε τα μέτρα σας. Αν υπάρχει κατάθεση πάρτε την και προχωρήστε σε ενέργειες πριν φύγει ο κ. Παπασταύρου. Υπάρχουν άτομα που επηρεάζουν, φέρτε τους μέσα», είχε πει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και οι γαλαζοκίτρινοι στην επιστολή τους καλούν τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν τάχιστα τις διαδικασίες ώστε να μην υπάρχουν σκιές στην όλη υπόθεση.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους υπογράμμισε την κωλυσιεργία που υπήρξε στο όλο θέμα, καθώς οι καταγγελίες Παπασταύρου περί τιμοκαταλόγων έγιναν αρκετούς μήνες προηγουμένως και τονίζεται η σύγχυση που επικρατεί σχετικά με το κατά πόσο έδωσε ή όχι κατάθεση ο πρόεδρος της Ομόνοιας με βάση τους ισχυρισμούς του πρώην πρόεδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Αντρέας Παπαχαραλάμπος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ