aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτα γαλαζοκίτρινα ο Πάντιτς με το σφύριγμα της λήξης των μετεγγραφών!

Στα γαλαζοκίτρινα ο Πάντιτς με το σφύριγμα της λήξης των μετεγγραφών!

Το μάδημα της μαργαρίτας με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πάντιτς εφτασε στο τέλος του. Η κίνηση της ΑΕΛ στις «καθυστερήσεις» της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου απέδωσε καρπούς και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ντύνεται στα γαλαζοκίτρινα.

Μετά το ναυάγιο στις προσπάθειες της ΑΕΛ για απόκτηση του Ρομάριο και την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Ντιέγο Αγκίρε ο Ντούσαν Κέρκεζ άναψε πράσινο για απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

ΑΕΛ και Δόξα συμφώνησαν στο οικονομικό μέρος και αυτή τη φορά ο Πάντιτς συναίνεσε στο να μετακομίσει στη Λεμεσό. Θυμίζουμε πως στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου η ΑΕΛ συμφώνησε τόσο με την ΑΕΛ όσο και με την ΑΕΚ για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος δεν ήταν θετικός.

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα απόκτησης παίκτη από την εγχώρια αγορά μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/2). Ο Πάντιτς θα εγγραφεί στη θέση του Μομσίλο Ράσο, ο οποίος δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για επέκταση συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ