aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σπούδασα μέσω της βοήθειας του ΠΑ.Σ.Π.!»

«Σπούδασα μέσω της βοήθειας του ΠΑ.Σ.Π.!»

Τα συγχαρητήρια σε ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή και μέλος του ΠΑ.Σ.Π δίνει σύνδεσμος, στον Λουτσιάνο Μπεμπέ που αποφοίτησε με πτυχίο Sport Management (ΒΒΑ) στο European University of Cyprus, μέσω του προγράμματος υποτροφιών του ΠΑ.Σ.Π.

Πως νοιώθεις που κατάφερες να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου;

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό που κατάφερα να ολοκληρώσω κάτι τόσο τεράστιο. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν ότι θα μπορούσα να είχα σπουδάσει στα 36 μου παίζοντας μάλιστα και ποδόσφαιρο. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω όμως στο τέλος με τη βοήθεια του Θεού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος».

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδινε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω. Την γυναίκα μου που με στήριξε από την πρώτη στιγμή και ήταν αυτή η οποία με παρότρυνε να σπουδάσω. Με έκανε να σκεφτώ ότι η καριέρα μου, όπως και όλων των ποδοσφαιριστών, θα τελειώσει ξαφνικά σε μια νεαρή ηλικία και θα χρειαζόμουν κάποιο άλλο εφόδιο για να συνεχίσω να εργάζομαι. Επίσης τους γιούς μου και όλη την οικογένεια μου που είχαν κατανόηση για τις ώρες που έπρεπε να μελετήσω. Τέλος να αναφέρω ότι σπούδασα μέσω της βοήθειας του ΠΑ.Σ.Π. και του προγράμματος υποτροφιών που δίνει στα μέλη του. Ευχαριστώ τον σύνδεσμο μας και προσωπικά τους κ. Σπύρο Νεοφυτίδη και κ. Σίλεια Βάσου όπως επίσης και την υπεύθυνη του προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη για τη βοήθεια της. Να μην ξεχάσω και όλους τους καθηγητές μου που μου έδειχναν κατανόηση στο διπλό ρόλο που είχα σαν ποδοσφαιριστής-φοιτητής».

Τι θα συμβούλευες του υπόλοιπους ποδοσφαιριστές;

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους ποδοσφαιριστές που σκέφτονται το μέλλον τους να σκεφτούν και την πιθανότητα να σπουδάσουν. Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία. Οι σπουδές είναι κάτι το πολύτιμο και αναγκαίο. Τους συμβουλεύω να σπουδάσουν καθώς έτσι θα αναπτυχθεί του εύρος των γνώσεων τους. Η σκέψη τους και οι δυνατότητες τους θα αναπτυχθούν. Εγώ πριν είχα στο μυαλό μου μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα νοιώθω να έχω κι άλλα εφόδια για το μέλλον μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ