aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣόουζα Vs ΑΕΛ: Ο «κίνδυνος» που καραδοκεί αν δεν πληρώσει ο Βραζιλιάνος

Σόουζα Vs ΑΕΛ: Ο «κίνδυνος» που καραδοκεί αν δεν πληρώσει ο Βραζιλιάνος

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο δικηγόρος, Λύσανδρος Λυσάνδρου, ο οποίος ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ΑΕΛ στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον Λούκας Σόουζα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν δε συμμορφωθεί ο Βραζιλιάνος τότε πιθανόν να του απαγορευτεί να αγωνιστεί σε αγώνες οποιασδήποτε διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Δικαίωση και €178.000 για την ΑΕΛ στην υπόθεση Λούκας Σόουζα!

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, Επιτροπή Επίλυσης διαφορών της ΚΟΠ δικαίωσε την ομάδα της Λεμεσού και έτσι ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ομάδας καλείται να καταβάλει το ποσό των €178.000 στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νομικού: «Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να πληρώσει. Η διαδικασία που γίνεται στην επιτροπή επίλυση προσωπικών διαφορών, είναι πως δεν μπορεί η ομάδα να πληρώσει το ποσό. Υπήρξε μια κωλυσιεργία από την FIFA και αποταθήκαμε στην ΚΟΠ. Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή απόφαση που δικαιώνει την ΑΕΛ καθώς ο τερματισμός από τον παίκτη ήταν παράνομος. Εάν ο ποδοσφαιριστής δεν πληρώσει τότε υπάρχουν τιμωρίες. Μπορεί να του απαγορευτεί να συμμετάσχει σε αγώνες πρωταθλήματος. Υπάρχει διαδικασία, μια περίοδος που έχει ο παίκτης να εφεσιβάλει εντός 15 ημερών. Αν δεν το πράξει αυτό, τότε το σωματείο θα προχωρήσει με μέτρα εκτέλεσης της απόφασης στην ΚΟΠ. Είναι η μοναδική τιμωρία πέραν από το πρόστιμο. Έχω την εντύπωση αν και δεν το έχω ψάξει αλλά αυτό ισχύει για οποιαδήποτε διοργάνωση. Έχω την εντύπωση πως ο ποδοσφαιριστής θα συμμορφωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ