aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοκαριστικό βίντεο: ΑΕΛίστας έριξε φωτοβολίδα με πιστόλι στο ελικόπτερο της Αστυνομίας

Σοκαριστικό βίντεο: ΑΕΛίστας έριξε φωτοβολίδα με πιστόλι στο ελικόπτερο της Αστυνομίας

Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με οπαδό της ΑΕΛ να ρίχνει φωτοβολίδα με πιστόλι προς το ελικόπτερο της Αστυνομίας που είχε την εποπτεία της πορείας των οργανωμένων οπαδών της λεμεσιανής ομάδας προς το ΓΣΠ, για τον τελικό κυπέλλου. Στο βίντεο (στο τέλος του κειμένου) φαίνεται ξεκάθαρα η πορεία της φωτοβολίδας προς το ελικόπτερο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες που θα υπήρχαν εάν η φωτοβολίδα κτυπούσε το ελικόπτερο.

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή στη Λεμεσό, αφού μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου, γύρω στις 11μ.μ., στη Λεμεσό, ομάδα περίπου 60 προσώπων, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, ρίχνοντας εναντίον τους κροτίδες, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απωθήσουν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους, τα πιο πάνω πρόσωπα άναψαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, ενώ έθεσαν φωτιά και σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή. Ζημιές, προκλήθηκαν επίσης και σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Συνολικά οχτώ πρόσωπα, συνελήφθησαν τόσο πριν, όσο και μετά τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, χθες βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία. Πριν την έναρξη του αγώνα, στις εισόδους του σταδίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων, για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, ενώ άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων, που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα, στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ