aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοκ στον Απόλλωνα, χωρίς Σελάγια, Χάμπο και Ρομπέρζ στο ντέρμπι!

Σοκ στον Απόλλωνα, χωρίς Σελάγια, Χάμπο και Ρομπέρζ στο ντέρμπι!

Με τεράστιες απουσίες πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Απόλλων. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εκτός αποστολής έμειναν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι Σελάγια, Ρομπέρζ και Χάμπος Κυριάκου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα οι Σελάγια και Χάμπος Κυριάκου αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Εθνικό, ενώ ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη τενοντίτιδα στον αχίλλειο η οποία επιδεινώθηκε στην τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Πανέτοιμη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα παρουσιάζεται η ομάδα μας ενόψει του Σαββατιάτικου (26/10) ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να πετύχει την 3η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, θέτοντας τις βάσεις για μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη συνέχεια, αφήνοντας πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επαναφέρουν την ομάδα στην λεωφόρο των επιτυχιών και η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ φαντάζει ως μία καλή ευκαιρία για να δώσουν χαρά στον φίλαθλο κοινό της.

Στο αγωνιστικό μέρος ο κ. Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Εμίλιο Ζελάγια, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Χάμπο Κυριάκου, Γιώργο Βασιλείου και Πέτρο Ψύχα οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ο Αργεντινός επιθετικός και ο Κύπριος μέσος τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ενώ ο Γάλλος υπέστη τενοντίτιδα στον αχίλλειο η οποία επιδεινώθηκε στην τελευταία προπόνηση.

Η προπόνηση της Παρασκευής (25/10) πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ.Νίκου Κίρζη και άλλων μελών της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ