Σοφοκλέους… μόνος στο σπίτι

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ για άλλη μία φορά αισθάνεται αβοήθητος οικονομικά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρόθεση όλων στις τάξεις της ΑΕΛ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Αυτό όμως μπορεί να συνδυαστεί και να επιτευχθεί με ενωμένες όλες τι δυνάμεις, με περισσότερους οικονομικούς πόρους και γενική ηρεμία σε όλους τους τομείς. Στην προψεσινή συγκέντρωση που συγκάλεσε ο πρόεδρός της Ανδρέας Σοφοκλέους, έδωσαν το «παρών» τους 40 μόλις επιφανείς φίλοι του συλλόγου από τους 180 που κλήθηκαν. 

Στη συνάντηση επικράτησε ενωτικό κλίμα και όλοι άκουσαν τις θέσεις του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, ο οποίος όρισε νέα συνάντηση στον ίδιο χώρο σε δεκαπέντε ημέρες, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΛ και τη νέα μορφή που θα πάρει η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία προβλέπεται να είναι πιο δυναμική και πιο αντιπροσωπευτική.

Η πρόθεση του Σοφοκλέους είναι να παραδώσει τη σκυτάλη σε άλλους, αλλά αυτό επιθυμεί να γίνει με σωστή διαδοχή, για να μην προκύψει κανένα πρόβλημα. Πιστεύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει και παρά τις πιέσεις που δέχεται, νιώθει πως δεν έχει την ανάλογη στήριξη. Ζήτησε τη βοήθεια όλων, καθώς νιώθει ότι έχει μείνει μόνος στο οικονομικό και έχει κάπως κουραστεί να τραβάει σαν αποκλειστικός αιμοδότης  το «κουπί», χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση. Όλα είναι ανοικτά ώς την επόμενη συνάντηση, ενώ προς το παρόν έχει συσταθεί πυρήνας οικονομικής στήριξης, ο οποίος θα απευθυνθεί σε όσους θα ήθελαν και μπορούν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν.

Η θέση που εκφράστηκε είναι πως για να έχει συνέχεια η καλή πορεία, θα πρέπει να σταθούν όλοι στο πλευρό του προέδρου, γιατί οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος θα είναι μεγαλύτερες. Θα χρειαστεί οικονομική στήριξη, αλλά και οργάνωση και σύμπνοια. Η σεζόν που πέρασε ήταν εξαιρετική, όμως υπάρχουν και απαιτήσεις για του χρόνου, ενώ σύντομα η ΑΕΛ θα δοκιμαστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα δεδομένα στο οικονομικό δεν αλλάζουν και ενόσω συνεχίζεται η αποχή των φιλάθλων, η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Παρόλα αυτά, θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων και των δεδομένων ως έχουν αυτή τη στιγμή.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ