aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοφοκλέους: «Τέλος ο Ρομό, θα ανακοινώσουμε άλλον»

Σοφοκλέους: «Τέλος ο Ρομό, θα ανακοινώσουμε άλλον»

Ο Ράφαελ Ρομό είναι οριστικό πως δεν θα μείνει στην ΑΕΛ, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους μιλώντας στον Active!

«Κάναμε την πρόταση μας στον Ρομό, η οποία ήταν πολύ πιο μεγάλη από τις δυνατότητές μας σεβόμενοι την προσφορά του και την θέληση του κόσμου να παραμείνει. Όμως κανένας δεν είναι πάνω από την ΑΕΛ. Θα κλείσουμε άλλο τερματοφύλακα, αφού ο Ρομο δεν απάντησε θετικά με το πέρας της προθεσμίας. Μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινώσουμε τερματοφύλακα», ήταν η απάντηση του Σοφοκλέους.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΑΕΛ μίλησε και για την περίπτωση του Νούριο Φορτούνα: «Δύσκολη η περίπτωση του. Η ομάδα του η Μπράγκα θεωρεί πως μπορεί να τον πουλήσει πιο ακριβά λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στην ΑΕΛ. Θα το παλέψει μέχρι τέλους η Μπράγκα για να τον πουλήσει. Αν δεν βρει ομάδα ο Φορτούνα θα δούμε. Κάναμε την πρότασή μας για ένα ακόμη χρόνο δανεισμού, αλλά δεν αποδέχθηκε η ομάδα του».

Ακολούθως, ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκίτρινων έσταξε μέλι για τον Μπαλταζάρ: «Η απόδοση της ομάδας μας με τον Μπλαταζάρ, μας δίνει τη χαρά σε μας να τον εμπιστευτούμε περισσότερο. Έχει ικανότητες και τρόπο να επικοινωνεί με τους παίκτες και να δημιουργεί οικογενειακό κλίμα που είναι σημαντικό για ομάδες που δεν έχουν μεγάλο μπάτζετ για να φέρνουν πολλούς παίκτες αξίας».

Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας, ως γνωστόν είναι ένα βήμα από τη νέα του ομάδα η οποία θα είναι ο ΑΠΟΕΛ, ενώ ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε πως ενδιαφέρει την ομάδα του ο Ρομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ