aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοφοκλέους στο Goal.com.cy: «Έχουμε τελικό, δεν θα διαταράξουμε το καλό κλίμα»

Σοφοκλέους στο Goal.com.cy: «Έχουμε τελικό, δεν θα διαταράξουμε το καλό κλίμα»

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να έλθει δημοσίως σε αντιπαράθεση με το Σωματείο της ΑΕΛ ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα όσα λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, όμως δεν θέλει να απαντήσει.

Επιβεβαίωσε στο «Goal.com.cy» την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία και πρόσθεσε χαρακτηριστικά όταν του ζητήσαμε να τοποθετηθεί στα όσα λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου: «Όλα στην ώρα τους. Κάθε πράγμα στον καιρό του».

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ συνεχίζοντας, είπε ότι αυτή την ώρα προέχει η ηρεμία της ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου. «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό κυπέλλου και δεν υπάρχει λόγος να διαταράξουμε το καλό κλίμα. Είμαστε δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες, με στόχο να διεκδικήσουμε το τρόπαιο» πρόσθεσε ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, δεν θέλησε να επεκταθεί, ούτε να απαντήσει στην αναφορά του προέδρου του Σωματείου στη σημερινή Γενική Συνέλευση: «Βρεθήκαμε 4 φορές και τσακωνόμασταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ