aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοφοκλέους: «Πίεσε ο ΠτΔ, υπενθυμίζοντας την τραγωδία στο Μαρί»

Σοφοκλέους: «Πίεσε ο ΠτΔ, υπενθυμίζοντας την τραγωδία στο Μαρί»

Στην στην εκδήλωση «90 χρόνια ΑΕΛ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Four Seasons» στη Λεμεσό, πέραν από την παρουσίαση των νέων ρετρό επετειακών εμφανίσεων που σχεδιάστηκαν ειδικά για την ομάδα, έγινε αναφορά στην στρατηγική σχετικά με το νέο γήπεδο το «Limassol Arena», αναλύθηκε εκτενώς η δράση της «Κίτρινης Γραμμής» και αποκαλύφθηκαν τα σχέδια λειτουργίας του νέου καταστήματος (AEL Official Shop).

Έγινε επίσης αναφορά και στις καινοτόμες ιδέες της ομάδας σχετικά με κινήσεις που αφορούν το Εμπορικό τμήμα. Ταυτόχρονα με την εκδήλωση, θα παρουσιάστηκαν από τα social media της ομάδας (Facebook & Instagram) και την ιστοσελίδα τα σχετικά video που ετοιμάστηκαν για να προβληθούν στην εκδήλωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πρώην και νυν παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους αποκάλυψε την εντολή του Νίκου Αναστασιάδη προς τους αρμόδιους για την ανέγερση γηπέδου στη Λεμεσό και εκθείασε την συμβολή του ΠτΔ για τη συμβολή του στο να υλοποιηθεί επιτέλους αυτό που δεκαετίες ονειρεύονταν οι Λεμεσιανοί.

«Δεν θέλω δεύτερο Μαρί» ήταν η ατάκα που έμοιαζε σαν μοχλός πίεσης από τον κ. Αναστασιάδη, υποστήριξε ο κ. Σοφοκλέους, θέλοντας να υπενθυμίσει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Τσίρειο. «Τεράστια η συμβολή του Νίκου Αναστασιάδη για το νέο γήπεδο της Λεμεσού. Φώναξε τον τότε Υπουργό Οικονομικών, τον πρόεδρο του ΚΟΑ και είπε “κόψετε τον λαιμό σας πρέπει να γίνει γήπεδο. Δεν θέλω δεύτερο Μαρί”. Τους πίεσε όλους. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Προχωρεί το γήπεδο. Η Λεμεσός θα έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Κύπρο το 2022», είπε.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, ανέφερε επίσης τα εξής, ανάμεσα σε άλλα: «Η προσφορά της ΑΕΛ είναι τεράστια στην ιστορία της πόλης. Η ομάδα που ένωσε τους Λεμεσιανούς το 1930 και τους συνόδευσε σε όλη τους την ζωή. Το DNA του ΑΕΛίστα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Είμαστε οι άνθρωποι, η ομάδα που βλέπουν τον άνθρωπο. Χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή την ΑΕΛ και τις αρχές της και να τα παραδώσουμε στους νέους. Η ΑΕΛ είναι η Λεμεσός, ανήκει στους Λεμεσιανούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ