aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοφοκλέους για εισήγηση Πετρίδη: «Είναι άδικο αυτό που είπε ο Πρόδρομος»

Σοφοκλέους για εισήγηση Πετρίδη: «Είναι άδικο αυτό που είπε ο Πρόδρομος»

Άδικη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Σοφοκλέους την εισήγηση του Πρόδρομου Πετρίδη για ν’ αγωνιστούν στην Ευρώπη οι ομάδες που εξασφάλισαν πέρυσι ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον δεν είναι εφικτό λόγω κορωνοïού να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» τόνισε πως σε τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει σωματεία και ΚΟΠ να κλειστούν σε μία αίθουσα και να βρουν δίκαιες λύσεις για όλους. Υπογράμμισε, δε, πως αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες της πρώτης εξάδας που δεν θα παίξουν Ευρώπη θα πρέπει να αποζημιωθούν οικονομικά.

Η σχετική τοποθέτηση

Για την εισήγηση του Πρόδρομου Πετρίδη να παίξουν στην Ευρώπη οι περσινές ομάδες εάν ακυρωθεί το πρωτάθλημα: «Είναι άδικο αυτό. Όπως θα είναι άδικο, ΑΕΛ και ΑΕΚ να μείνουν εκτός Ευρώπης γιατί έχουν τις πιθανότητες τους να περάσουν στην Ευρώπη. Η σεζόν η περσινή τέλειωσε και εμείς ικανοποιηθήκαμε μέσω του κυπέλλου. Θα φανεί λίγο… κάπως να πάμε εμείς λόγω της περσινής επιτυχίας. Η πρόταση μου είναι όπως οι δύο ομάδες που δεν θα παίξουν Ευρώπη όποιες και αν είναι αυτές αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα πρέπει αποζημιωθούν, αυτό το θεωρώ δίκαιο».

Διαβάστε επίσης: Σοφοκλέους για Παπασταύρου: «Πελλάρες, έπρεπε να σηκωστεί να φύγει»

Για τις δηλώσεις του Άντρου Καραπατάκη να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα: «Για να καταφέρουμε να κάνουμε βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να αφήσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα έξω. Είναι άδικο το σενάριο που είπε ο Πρόδρομος όπως και άδικο είναι να με αφήσεις εμένα (σ.σ. την ΑΕΛ) έξω. Πιο άδικο είναι να πάμε οι περσινοί στην Ευρώπη, παρά να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως είναι (σ.σ. με τη σημερινή βαθμολογία). Αν μείνουμε με το παλιό καθεστώς δεν θα υπάρχει άνοδος από τη Β’ Κατηγορία. Να μας αφήσετε μόνους μας, τους πρόεδρους και Ομοσπονδία να βρούμε τις δίκαιες λύσεις. Πρέπει να βρούμε δίκαιες λύσεις για όλους».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ