aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣοφοκλέους: «Επένδυσαν κι άλλοι στην Ομόνοια και είδαμε που κατέληξε»

Σοφοκλέους: «Επένδυσαν κι άλλοι στην Ομόνοια και είδαμε που κατέληξε»

Ιδιαίτερα επικριτικός και επιθετικός προς τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου ήταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» έβγαλε «μαχαίρια» και ήταν ιδιαίτερα έντονος στις τοποθετήσεις του σχετική με την πολύκροτη κατάθεση του κ. Παπασταύρου, αλλά και με την στάση του.

«Δεν θα χαρακτηρίσω κανένα συνάδελφο που είναι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Για εμένα ήταν λίγο προσβλητικός ο τρόπος που ήρθε ο κ. Παπασταύρου στην Κύπρο μιας και άφηνε να νοηθεί πως εμείς οι ιθαγενείς στο νησί είμαστε μπουχτισμένοι στη βρωμιά και ήρθε στο νησί ως Άγιος για να καθαρίσει τον τόπο. Το μόνο που βλέπουμε είναι να συντηρούνται κάποιες σκιές. Από τη στιγμή που ο κ. Παπασταύρου είχε άμεση επαφή με αυτούς που όπως είπε είχε τιμοκαταλόγους, οφείλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου στις αρχές.

Είναι πολύ σημαντική η δήλωση του, πάρα πολύ σημαντική. Είπε πως έδωσε κατάθεση, και το θεωρούμε δεδομένο πως έδωσε. Αυτός που έπιασε την κατάθεση γιατί δεν προχώρησε; Αν υπήρχαν στοιχεία για άτομο που κατέχει και επηρεάζει γιατί δεν προχώρησε να καλέσει την αστυνομία να φέρει τον κύριο αυτό για κατάθεση; Αντί αυτού τα μέλη της επιτροπής τσακώνονταν για το αν υπάρχει ή όχι κατάθεση.

Όταν η Ομόνοια είχε κακές διαιτησίες ερχόταν πάλι το θέμα. Παρέμβαιναν τα κόμματα ο ένας και ο άλλος και στο τέλος η επιτροπή διαλύθηκε και αν υπήρχαν στοιχεία καταστράφηκαν», ανέφερε αρχικά και ακολούθως έριξε υπονοούμενο για προηγούμενες διοικήσεις της Ομόνοιας που επένδυσαν αρκετά χρήματα.

«Και άλλοι επένδυσαν στην Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια και είδαμε που κατέληξε», είπε με νόημα ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ