Σκεύη Πεχλιβάνη: «Διακόπηκε η πιο ωραία σεζόν»

pexlivani pechlivani ael woman volley gynaikon

Το πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών διακόπηκε όταν βρισκόταν στην πιο κρίσιμη φάση, δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος με τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο (Robo Markets ΑΕΛ, Κorantina Homes Παφιακός και Ανόρθωση).

Η ΑΕΛ ήταν στην πρώτη θέση και μία βασική της παίκτρια, η Σκεύη Πεχλιβάνη δηλώνει απογοητευμένη: «Σίγουρα κανείς μας δεν είναι χαρούμενος για τη διακοπή, ειδικότερα μετά από μια τέτοια σεζόν, η οποία ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Για να είμαι ειλικρινής, έχω απογοητευτεί με τον τρόπο που τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα, ειδικότερα δύο αγώνες πριν την ανακήρυξη του πρωταθλητή, αλλά έπρεπε να γίνει για την υγεία όλων μας».

Η Σκεύη Πεχλιβάνη στέλλει το δικό της μήνυμα για τα όσα περνούμε με τον κορωνοιό: «Ο τελευταίος μήνας σίγουρα για όλους μας ήταν δύσκολος. Αυτός ο αόρατος εχθρός όπως τον ονομάζουν αρκετοί, μάς έχει αλλάξει τη ζωή. Αν θέλουνε όλοι αυτή η ιστορία να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με λιγότερα κρούσματα, θα πρέπει να σεβαστούμε τα μέτρα που έθεσαν οι αρμόδιοι. Πρέπει όλοι να μένουμε σπίτι μας και να μετακινούμαστε μόνο στις αναγκαίες περιπτώσεις. Μένουμε όλοι σπίτι και τότε μαζί θα τα καταφέρουμε».

Η κεντρική της ΑΕΛ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην οικογένεια της ΑΕΛ και αναφερόμενη στο πρόγραμμα εκγύμνασής της, είπε: «Στον ελεύθερο μου χρόνο γυμνάζομαι καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που μας στέλνει ο γυμναστής της ομάδας μας. Επίσης, κάνω και μαθήματα online για τις σπουδές μου και αφιερώνω άφθονο χρόνο με την οικογένεια μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ