aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣκέττος: «Οι άλλοι έχουν τη βοήθεια της ΚΟΠ, Πινδάρου και Προεδρικού»

Σκέττος: «Οι άλλοι έχουν τη βοήθεια της ΚΟΠ, Πινδάρου και Προεδρικού»

Την άποψη ότι οι αντίπαλοι της Ομόνοιας στη μάχη του τίτλου, έχουν τη βοήθεια που αρχίζει από την ΚΟΠ, κάνει σταθμό στην Πινδάρου και καταλήγει στο προεδρικό, εξέφρασε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με το ΑΚΕΛ στην Λευκωσία στις επερχόμενες Βουλευτικές, Ρολάνδος Σκέττος, με ανάρτηση του σε οπαδικό γρκουπ των πρασίνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Ρολάνδου Σκέττου:

Η σιωπή λένε είναι η χρυσός. Το να αφήνεις όμως τα πράγματα ασχολίαστα, θα νομίσει κάποιος ότι χάσαμε από την Μπαρτσελονα χωρίς να περάσουμε το κέντρο του γηπέδου.

Είμαστε στην πρώτη θέση. Έχουμε τον τελευταίο αγώνα με τον Απολλωνα στην έδρα μας. Και όμως το φαβορί για το πρωτάθλημα ειναι ο Απολλωνας σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστη του Μάριο Χαραλάμπους.

Αναγνωρίζουμε βεβαίως ότι θα δώσουμε 5 ντέρμπι σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που κατά σύμπτωση όσοι παίζουν μαζί τους, “γλυστρουν”.

Αναγνωρίζουμε ότι οι άλλοι έχουν το κάτι άλλο για βοήθεια το οποίο μπορεί να αρχίζει από την ΚΟΠ να κάνει σταθμό στην Πινδάρου και να καταλήγει στο λόφο του προεδρικού.

ΤΗΝ ΜΆΧΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΏΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΙΜΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. ΞΈΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΆΝΟΥΜΕ..

ΤΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΈΓΞΕΤΕ..

ΟΜΌΝΟΙΑ ΑΙΏΝΙΑ ΛΟΙΠΌΝ, ΔΙΌΤΙ Η ΟΜΌΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΑΛΛΆ ΤΡΌΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ