aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣκαπούλλης: Τα πέναλτι Ανόρθωσης-Απόλλωνα και το πάτημα στον Ασάντε

Σκαπούλλης: Τα πέναλτι Ανόρθωσης-Απόλλωνα και το πάτημα στον Ασάντε

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 19ης αγωνιστικής ανέλυσε ο Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ2. O αναλυτής φάσεων και πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας σημείωσε ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα για ανατροπή του Παπουνασβίλι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Εθνικό.

Για το πάτημα του Σάντος στον Ασάντε στο ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοια πίστωσε το διαιτητή που έκρινε ότι δεν ήταν σκόπιμο, ενώ χαρακτήρισε ορθό τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης στην ανατροπή του Κβιλιτάια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εθνικός – Απόλλων

18’ Κίτρινη κάρτα στον Ντένιγκ για πάτημα στον Παπαγεωργίου. Στηρίζω τον διαιτητή για την απόφασή του, αλλά συμβουλεύω τους παίκτες να αποφεύγουν τέτοια μαρκαρίσματα. Θα καλυπτόταν αν έδινε κόκκινη».

90+4 Πέναλτι για τον Απόλλωνα που κακώς δεν δόθηκε σε ανατροπή του Παπουνασβίλι. Ήταν καθαρή παράβαση και κακώς δεν δόθηκε. Το VAR δεν έπρεπε να τον καλέσει γιατί δεν ήταν εξόφθαλμο λάθος για να παρέμβει. Αφού όμως πήγε θα έπρεπε να το καταλογίσει. Ήταν πέναλτι και έπρεπε να δοθεί».

ΑΕΛ – Ομόνοια

48’ Φάουλ του Κακουλλή στον Ζντραφκόσκι για κίτρινη δεν δόθηκε.

79’ Την ώρα που κατέβαινε ο Σάντος της ΑΕΛ έβαλε το πόδι στο λαιμό του Ασάντε. Ο διαιτητής πιθανόν να έκρινε ότι δεν ήταν σκόπιμο. Η ενέργεια αυτή αξιολογείται από τον κάθε διαιτητή. Άλλος μπορεί να έκρινε ότι ήταν βίαιο παίξιμο.

Ολυμπιακός – Ανόρθωση

21’ Το πέναλτι της Ανόρθωσης. Ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση και περίμενε από το VAR. Έκρινε ότι ήταν παράβαση και δεν έδωσε πέναλτι γιατί δεν ήταν σίγουρος, όμως αμέσως έδειξε τους παίκτες ότι θα συμβουλευθεί το VAR. Ήταν οριακή φάση και καλώς έπραξε. Ορθά δόθηκε το πέναλτι, το επιβεβαίωσε το VAR.

Διαβάστε επίσης: Σκαπούλης: «Δεν ήταν επίμαχη φάση. Πρόκληση για όλους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ