aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣκαπούλλης: «Πέναλτι η Ομόνοια, δεν βλέπω παράβαση στο ακυρωθέν γκολ»

Σκαπούλλης: «Πέναλτι η Ομόνοια, δεν βλέπω παράβαση στο ακυρωθέν γκολ»

Δικαιώνει την Ομόνοια ο Χρίστος Σκαπούλλης. Ο πρώην παρατηρητής της διαιτησίας, ανάλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας στο Τσίρειο (1-1) στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» υπογραμμίζοντας πως οι πράσινοι δικαιούνταν πέναλτι στη φάση του πρώτου ημίχρονου με τον Ακιντόλα, ενώ δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του ίδιου παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βίτορ Γκόμες, καθώς πριν από το σουτ που επιτεύχθηκε ο Τιάγκο υπέπεσε σε φάουλ στον Α. Τεισέιρα. Τέλος, το γκολ της ΑΕΛ ήταν καθαρό, αφού ο Λανγκ κάλυπτε τον Μάιντεβατς.

 ΑΕΛ – Ομόνοια

15’ Πέναλτι διεκδικεί η Ομόνοια με Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός άσος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε. Ήταν καθαρή φάση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ο παίκτης έχει το πλεονέκτημα γιατί πάει να παίξει την μπάλα.

19’ Για το γκολ της ΑΕΛ που η Ομόνοια ζήτησε οφσάιντ. Όταν κτυπήθηκε η μπάλα ο παίκτης καλύπτεται. Ήταν κανονικό τέρμα.

74’ Ο Μεντόγεβιτς έπαιξε αντιαθλητικά σωστά δέχθηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μποτεάκ. Σωστά έδωσε κίτρινη και στον Μπεργκ.

79’ Σωστή η ακύρωση τέρματος. Ο Τιάγκο πάτησε τον Α. Τεισέιρα και γι’ αυτό ακυρώνεται ότι γίνεται μετά το φάουλ.

87’ Για το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας που ακυρώθηκε σε σουτ του Ακιντόλα. Δεν είδα καμία παράβαση από τον επιθετικό. Δεν παίρνω θέση, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε παράβαση έτσι ώστε για να σφυρίξει ο διαιτητής. Ο διαιτητής λέει είδε κάτι δεν είμαι και τελείως σίγουρος. Έτσι το βλέπω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ