aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣκαπούλλης: «Για μένα έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΛ, πέναλτι στο 95’»

Σκαπούλλης: «Για μένα έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΛ, πέναλτι στο 95’»

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων των αγώνων και πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χριστάκης Σκαπούλλης, μέσω του ΡΙΚ και της εκπομπής «Γκολ και Θέαμα» αναφέρθηκε και στα έντονα και δικαιολογημένα παράπονα της ΑΕΛ για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Ανδρέας Κωνσταντίνου στον αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο την περασμένη Παρασκευή.

Για τη φάση στο 8’ τόνισε πως ήταν σωστό το πέναλτι που κέρδισε η Δόξα. «Πιστώνεται ο διαιτητής που ήταν σε πολύ καλή θέση και είχε καλό οπτικό πεδίο», τόνισε.

Στο 45’ + 3 κακώς ακυρώθηκε τέρμα της ΑΕΛ με τον Χουράδο, σύμφωνα με τον Σκαπούλλη. «Ο διαιτητής έπρεπε να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είναι πολύ δύσκολη η φάση και ο τηλεοπτικός φακός στις επαναλήψεις δεν μας πείθει αν έγινε παράβαση ή όχι. Σε τέτοιες φάσεις υπάρχουν πάντα πολλές επαφές στην περιοχή μπορώ να σας βρω δεκάδες. Δεν δείχνει ότι ο παίκτης έκανε κάποια επιλήψιμη παράβαση που να είναι αφορμή να ακυρωθεί το γκολ. Δεν με πείθει ο φακός εμένα προσωπικά, αλλά δεν βλέπω κάποια παράβαση», τόνισε ενώ οι φιλοξενούμενοι στην εκπομπή συμφωνήσαν πως έπρεπε να μετρήσει το τέρμα του Ισπανού.

Στο 56’ όταν η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Αβραάμ δεν φάνηκε, όπως είπε ο Σκαπούλλης, αν ο Γκρεμσλ έπιασε το πόδι του παίκτη και τον έριξε κάτω. Χαρακτήρισε επίσης δύσκολη τη φάση αφού οι τηλεοπτικές επαναλήψεις δεν ήταν ξεκάθαρες.

Για τη φάση στο 90’ + 5 όπου η ΑΕΛ ζήτησε με έντονο τρόπο πέναλτι, φαίνεται ξεκάθαρα και το είπε και ο Σκαπούλλης, ότι ο Τρατσέφσκι ανέτρεψε τον Αγκάνοβιτς και λανθασμένα ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ