aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣηκώνει μανίκια και ετοιμάζεται να εκτελέσει παραγγέλματα

Σηκώνει μανίκια και ετοιμάζεται να εκτελέσει παραγγέλματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Εμανουέλ Σάρκι (φωτό) για λογαριασμό της ΑΕΛ. Ο 28χρονος επιθετικός θα πιάσει αμέσως δουλειά, με στόχο να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση για να προστεθεί στις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου. Όσον αφορά στον Ιβανίλντο Σοάρες, αναμένεται εντός των ημερών, καθώς πρώτα θα πρέπει να επιλυθούν οι εκκρεμότητες με την Ακαντέμικα.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σημερινό φιλικό με την Καλλονή στο Τσίρειο (20:30). Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αναγέννησης, περίπου μία εβδομάδα αργότερα.

Το θετικό είναι ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι Σοάρες, Σιέλης, Νικολάου, Αϊρόσα, Μπουένο, Σόουζα, Μέσκα και Σαβάν, δείχνουν μέχρι στιγμής ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φυσικά, η τεχνική ηγεσία περιμένει ότι σύντομα θα ανέβουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε να αυξηθούν οι επιλογές της.

Το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακόμη φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα οφείλεται στο ότι δεν έχουν έρθει έγκαιρα στην ομάδα και δεν έχουν ακολουθήσει την προετοιμασία από την αρχή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και αυτό που προέχει είναι να παρουσιαστεί η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Κύπριος τεχνικός σε καλά επίπεδα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Να κάνει μια ή δυο επιτυχίες και με τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, να δουλέψει η ομάδα για να είναι πιο έτοιμη με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

Η προετοιμασία πλησιάζει στο τέλος της και το μόνο που χρειάζεται η ομάδα, για να μπει στο πρωτάθλημα όσο πιο μάχιμη γίνεται, είναι ηρεμία και δουλειά. Το πρώτο στοιχείο μπορούν να τους το προσφέρουν οι οπαδοί, με την αφοσίωση που τους διακρίνει, ενώ το δεύτερο είναι δουλειά του προπονητή και των συνεργατών του. Πάντως, το τεχνικό τιμ δουλεύει και στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε να αρχίσουν με αυτοπεποίθηση τις υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση άρχισε τη διαδικασία εγγραφής  των νέων αποκτημάτων στην ΚΟΠ, για να μην υπάρξει πρόβλημα παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ