aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣε πορεία άγριας καταδίωξης

Σε πορεία άγριας καταδίωξης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι δεν μπορεί να κοιτάξει η ΑΕΛ. Μπορεί και να είναι κλειδί το αποτέλεσμα στη Λάρνακα απέναντι στην Ανόρθωση το Σάββατο, όμως, όποιο και να είναι αυτό, η ουσία δεν αλλάζει για τους παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου. Έχουν ήδη μπει σε μία άγρια καταδίωξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλος από το κυνήγι μιας θέσης που θα τους χαρίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

O Κύπριος τεχνικός τούς έχει δώσει να αντιληφθούν πως θα πρέπει να σκέφτονται τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μη γυρνούν ποτέ το κεφάλι πίσω. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν στα ψηλά και στο τέλος θα δουν τι έχουν καταφέρει.

Αυτό τον τρόπο σκέψης έχει περάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου στους παίκτες του, οι οποίοι δίνουν τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όπως και για την τεχνική ηγεσία, έτσι και για τους παίκτες, η φετινή περίοδος είναι μια μεγάλη πρόκληση, όμως, για να φτάσουν μέχρι το τέρμα με επιτυχία, θα πρέπει να είναι σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι από το προηγούμενο.

Η ΑΕΛ έχει καταφέρει να είναι στην τρίτη θέση, σε πέντε αγώνες, κάτι όμως που δεν θα σημαίνει τίποτε αν δεν υπάρχει και ανάλογη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ