aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε… αναμμένα κάρβουνα λόγω Ντόσα

Σε… αναμμένα κάρβουνα λόγω Ντόσα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα νέα από την Αρμενία δεν ήταν ευχάριστα για τον Ντόσα Ζούνιορ και την ΑΕΛ. Ο κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου, όμως δεν κατάφερε να προπονηθεί επαρκώς. Νιώθει ακόμη ενοχλήσεις, κάτι που πληροφορήθηκε και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος περίμενε πως με την επιστροφή του θα βοηθούσε την ομάδα.

Είναι πλέον ξεκάθαρη η ανησυχία όλων στην ΑΕΛ, καθώς εκεί που φαίνεται ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, πάντα κάτι υπάρχει για να αναβάλει τη συμπερίληψή του στις μάχιμες επιλογές του προπονητή του. Με την επιστροφή του στην Κύπρο θα περάσει από νέες εξετάσεις, για να ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο και πότε θα επιστρέψει πίσω. Η παρατεινόμενη αποχή του, παίρνει πάντως ανησυχητικές διαστάσεις, ωστόσο όλοι εκφράζουν την πεποίθηση πως αργά ή γρήγορα θα ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Σε αντιδιαστολή με το πρόβλημα του Ζούνιορ, η άλλη περίπτωση, αυτή με τον Ντάνι Μπενίτεθ, που ήταν εκτός λόγω μυϊκού προβλήματος, πάει καλύτερα. Μάλιστα, ο Ισπανός αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο στο φιλικό με την Ούφα την περασμένη Παρασκευή. Ο προπονητής τον χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ, για να τρέξει περισσότερο. Ο Μπενίτεθ είναι πλέον στο στάδιο της επίσημης επιστροφής του σε αγώνες πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, με πολλές όμως απουσίες, καθώς από αύριο αναμένεται ότι θα έχει στη διάθεσή του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους διεθνείς.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι στο ματς που ακολουθεί, με την ΑΕΛ να θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και τις καλές της εμφανίσεις. Ο Μπαλταζάρ είδε την ομάδα του να βελτιώνεται, αλλά δεν έχει ακόμη φτάσει εκεί που τη θέλει ο ίδιος και ο κόσμος. Καλοί οι 19 βαθμοί που έχει βάλει στο «σακούλι» της η ΑΕΛ, στο σύνολο των δέκα πρώτων αγωνιστικών, αν και θα μπορούσε να είχε και περισσότερους. Στα παιχνίδια που έπρεπε να κάνει το καθήκον της, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, με μοναδική ίσως παραφωνία τον εντός έδρας αγώνα με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ