aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣάσι: Απολογείται και ευχαριστεί στα ελληνικά με φανέλα τριών ετών!

Σάσι: Απολογείται και ευχαριστεί στα ελληνικά με φανέλα τριών ετών!

Ο Ισμαήλ Σάσι, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και χρησιμοποιώντας ελληνική γραφή, αναφέρεται στη μετεγγραφή του στην ΑΕΛ.

Ευχαριστεί τον πρόεδρο Ανδρέας Σοφοκλέους και τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου και απολογείται για τον προκλητικό πανηγυρισμό του όταν σκόραρε εναντίον της νέας του ομάδας όταν ήταν στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της ΑΕΛ. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δώσω και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο για την ομάδα.

Για τον πανηγυρισμό μου στον αγώνα του πρώτου γύρου θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν ήθελα να προσβάλω το μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ. Το χρονικό σημείο που έβαλα το γκολ ήταν σημαντικό και δυστυχώς παρασύρθηκα από την ένταση της στιγμής.

Υ.Γ. Η φωτογραφία με την φανέλα της ΑΕΛ (σ.σ. δείτε την πιο κάτω μαζί με τις αναφορές του) είναι από το 2015 και μου την χάρισε ένας πολύ καλός μου φίλος. Την φόρεσα τότε με χαρά και τρία χρόνια μετά η μοίρα με έφερε να την φορέσω και επίσημα. Θα δώσω τα πάντα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ