aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σας το υποσχόμαστε...»

«Σας το υποσχόμαστε…»

Μέσω της ιστοσελίδας της η φουτσαλική ομάδα της ΑΕΛ στέλνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές τις και υπόσχεται σκληρή δουλειά με σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Αναλυτικά:

«H οικογένεια της daNoi ΑΕΛ Futsal, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και γαλήνη στις ψυχές όλων. Η δικιά μας υπόσχεση είναι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τελικό στόχο την επίτευξη των στόχων της. Σήμερα, λίγο πριν φύγει το 2016 η ομάδα μας είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Είμαστε σίγουροι, πως εάν η ομάδα μας συνεχίσει την σκληρή δουλειά αλλά και με την δικιά σας συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια οι επιτυχίες στην νέα χρονιά θα είναι πολύ κοντά.

Η ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 νίκησε δύσκολα την συμπολίτιδα ΑΜΕΚ Καψάλου με 4-2 και έκλεισε νικηφόρα το 2016 με 9 νίκες και 1 ήττα με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μια νίκη και ένας πολύ φορτισμένος αγώνας που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Θανάση Τσακανιά, ενός γνήσιου λέοντα ο οποίος θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα από την κάμερα του Alfa Sports Tv.

Τέλος, η ομάδα μας συνεχίζει την πλήρη εφαρμογή της Στρατηγικής της για την χρονιά 2016-2017 με ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και με προωθητικές ενέργειες για την αναγνώριση του αθλήματος. Σας ευχαριστούμε όλους για την μικρή και μεγάλη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως η daNoi ΑΕΛ Futsal, θα είναι ο φάρος για ένα ονειρεμένο 2017, γεμάτο από επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ μας. Σας ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ