aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣαρδινέρο: «Το καλύτερο της καριέρας μου»

Σαρδινέρο: «Το καλύτερο της καριέρας μου»

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/4) ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα λάθος κοντρόλ του Γιάννη Κάργα και ένα υπέροχο σκάψιμο της μπάλας από τον Αντριάν Σαρδινέρο, που επωφελήθηκε από το λάθος του αντίπαλου αμυντικού, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, στο 52′.

‘Ολα τα λεφτά ήταν ο τρόπος που ο Ισπανός επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιούρι Λοντίγκιν. Ένα γκολ το οποίο ο ίδιος χαρακτήριζε -πιθανότατα- το καλύτερο που έχει βάλει στην καριέρα του.

«Είδα τον τερματοφύλακα να είναι πιο μπροστά και το εκμεταλλεύτηκα κάνοντας το σουτ και είμαι χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα» ανέφερε στη Nova ο 30χρονος όταν ρωτήθηκε για το γκολ του στο παιχνίδι που ο ΟΦΗ νίκησε τελικά 2-1 με ανατροπή.

Ο Μαδριλένος κυνηγός του ΟΦΗ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και στην καριέρα του έχει βάλει 55 γκολ σε 357 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει από τη Χετάφε, τη Χέρκουλες, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ