aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣάπουριτς: «Ο κορυφαίος Κέρκεζ, ο χρόνος του Πετράκη και ο παρεξηγημένος Τιμούρ»

Σάπουριτς: «Ο κορυφαίος Κέρκεζ, ο χρόνος του Πετράκη και ο παρεξηγημένος Τιμούρ»

Μέλι έσταξε ο Τόζα Σάπουριτς, μιλώντας για τον Ντούσαν Κέρκεζ και τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ, μιλώντας στην εκπομή «Χωρίς VAR» της Cablenet: «Έκανε τόσα σωστά πράγματα. Για μένα είναι ο κορυφαίος. Είναι σημαντικό ότι δουλεύει με χαμηλό προϋπολογισμό, δείχνει πόσο σωστά δουλεύει ως προπονητής. Έχει διοίκηση που τον στηρίζει, δουλεύει σωστά και γι’ αυτό έχει αποτελέσματα. Είναι πρώτη η ΑΕΛ, βεβαίως έχει πολλά παιχνίδια».

Όσο για το ένα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα της Λεμεσού, ο Σέρβος δεν ήθελε να μπει σε… ξένα χωράφια: «Αυτή τη στιγμή για να πάρει παίκτες η ΑΕΛ πρέπει να βρει καλύτερους από αυτούς που έχει. Άμα μπορούν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνουν πρώτοι, είναι δύσκολο πρωτάθλημα, είναι εκεί κοντά ισοδύναμες ομάδες και θα έχει πολλά δύσκολα παιχνίδια».

Αναφορικά με τον Απόλλωνα, δήλωσε: «Είχαν το Σωφρόνη τόσα χρόνια με πολλές επιτυχίες, ειδικά ευρωπαϊκές. Ο άνθρωπος έδειξε δουλειά, έμαθε, είναι έμπειρος και έγινε μια αλλαγή. Ήρθε ένας άλλος έμπειρος προπονητής (σ.σ.: Γιάννης Πετράκης) με διαφορετικό στυλ. Θέλει χρόνο να εφαρμόσει το δικό του στυλ. Συμφωνώ πως έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά ο Κέρκεζ στην ΑΕΛ για παράδειγμα έβγαλε το 100% των ποδοσφαιριστών. Ο Απόλλων ακόμα».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την Ανόρθωση: «Άδικα κριτικάρουν τον Τιμούρ. Ξέρει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές και από τη Γεωργία και από την Ελλάδα. Περιμένει πολύ περισσότερα από αυτούς και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να τους το βγάλει».

Για την γκρίνια που υπάρχει σε παίκτες και προπονητή, είπε: «Όποιος παίζει σε Απόλλων, Ομόνοια, Ανόρθωση θα πρέπει να έχει πίεση. Όπου παίζουν είναι φαβορί και πρέπει να νικήσουν. Εμείς ακούμε τις φωνές του Τιμούρ από την τηλεόραση και λέμε αμάν. Όμως είναι πολύ διαφορετικός άνθρωπος στην καθημερινότητα, τον έζησα, δούλεψα μαζί του στον ΑΠΟΕΛ. Είναι σωστός με τους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ