aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ρώτουσε πόσες χιλιάδες κόσμο θα έχει»

«Ρώτουσε πόσες χιλιάδες κόσμο θα έχει»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Θεόδωρος Αντωνίου αναφέρεται στη συνάντησή του με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

“Όταν τον συναντήσαμε χθες ήταν φανταστικός! Για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε σαν ποιότητα ανθρώπου.

Μιλήσαμε μαζί του και μας έδειξε ξεκάθαρα οτι γνωρίζει πάρα πολύ καλά για ποιον κόσμο θα έρθει να τραγουδήσει παρέα με τον Γιάννη Ζουγανέλη στις 30 Ιουλίου στον ΠΟΤΑΜΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ!

Ξέρει καλά για την κουλτούρα και την τρέλα του ΑΕΛίστα και μας περιμένει την Συναυλία μας παρότι μιλάμε για ένα καλλιτέχνη που κάνει περιοδία σε όλη την Ελλάδα!

Ρώτουσε πόσες χιλιάδες κόσμο θα έχει! Τον διαβεβαιώσαμε ότι θα είναι ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος!!!

Φίλοι ΑΕΛίστες. Στις 30 είναι χρέος μας να είμαστε εκει! Όλοι μαζί! Με την οικογένεια μας σύσσωμη. Γιατί η ΑΕΛ μας μετά από χρόνια δοκιμάζει να κάνει ενα τόσο μεγάλο event και γι αυτό θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν γκρινιάζαμε απλά για να γκρινιάξουμε αλλά γιατί γουστάρουμε να διασκεδάζουμε όλη η κίτρινη φυλή μαζί! Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αποτυχίας γιατί μετά δύσκολα θα έχει ξανά!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι παρόν για να ροκάρει προτού…ροκάρουν τους αντίπαλους στα γήπεδα!

Φέρνουμε λοιπόν τον κορυφαίο Έλληνα Ροκ μαζί με τον απολαυστικό Γιάννη Ζουγανέλη! Ένα δίδυμο με πολύ πάθος, αμέτρητη τρέλα και πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί.

Βασίλης, Γιάννης και ΑΕΛ με ΜΟΝΟ 15€!!!!!!

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν ήδη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ