aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΡόμο: «Επέστρεψα και το απολαμβάνω»

Ρόμο: «Επέστρεψα και το απολαμβάνω»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έδωσε ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Ράφαελ Ρόμο. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την ζωή στην Κύπρο, για τους στόχους της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αλλά και για την κλήση του στην Εθνική της πατρίδας του.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ράφαελ Ρόμο:

Πώς νιώθεις που συνεχίζεις την καριέρα σου στην Ευρώπη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία που μου έδωσε η ΑΕΛ. Μετά από ένα χρόνο απραξίας επέστρεψα στην αγωνιστική δράση και το απολαμβάνω. Ξέρω ότι όσο παίζω θα βελτιώνω το παιχνίδι μου, οπόταν δουλεύω σκληρά».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για την τρέχουσα σεζόν;

«Η νοοτροπία της ομάδας είναι να βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Σκεφτόμαστε τους τρεις βαθμούς την επόμενη εβδομάδα και παλεύουμε το κάθε παιχνίδι».

Πώς επικοινωνείς στα αποδυτήρια, μιλώντας μία γλώσσα που δεν είναι η συνηθισμένη;

«Είμαι σε μία ξένη χώρα, με μία γλώσσα που δεν την ξέρω, αλλά το αντιμετωπίζω καλά. Αν και υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που μιλούν Πορτογαλικά, τα οποία είναι πολύ κοντινή γλώσσα στα Ισπανικά, στα αποδυτήρια επικοινωνούμε κυρίως στα Αγγλικά. Ο προπονητής μου με βοήθησε να προσαρμοστώ αρκετά».

Αγωνίστηκες με την Εθνική στο παρελθόν, τώρα που έχεις σταθερή θέση στην ενδεκάδα της ομάδας σου περιμένεις κλήση στην ομάδα;

«Πιστεύω ότι αρκετοί καλοί τερματοφύλακες αγωνίζονται τώρα στην ομάδα. Με βοήθησε αρκετά η σταθερή θέση στην ενδεκάδα και νομίζω μπορώ να βοηθήσω, ποιος δεν  θέλει να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του; Ο προπονητής με ξέρει, ήμασταν μαζί ξανά στο παρελθόν και αν πιστεύει ότι αξίζω μπορεί να με καλέσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ