aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΡομπέρ: «Δεν ήθελα να μείνω στην ΑΕΛ και το κατάλαβαν»

Ρομπέρ: «Δεν ήθελα να μείνω στην ΑΕΛ και το κατάλαβαν»

Δηλώσεις στην γαλλική ιστοσελίδα «Sports.clicanoo.re», έκανε ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στην ομάδα της Κομοτηνής, ενώ ρωτήθηκε και για την τέως ομάδα του ΑΕΛ.

Διαβάστε πιο κάτω αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Για το πώς επέλεξε τον Πανθρακικό, σχολίασε: «Ήταν ο καλύτερος συμβιβασμός από μια σειρά διαφορετικών προτάσεων που είχα. Γνωρίζω την ομάδα που ήταν η πρώτη που με καλωσόρισε στην Ελλάδα. Είναι η πόλη των πεθερικών μου, όπου προσπαθώ να χτίσω το σπίτι μου. Παρόλο που η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, έχει ενδιαφέρον».

Για το τι γνωρίζει για τη Football League, σημείωσε: «Θα μάθω, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι είναι μια καλή κατηγορία. Αυτό μου έδειξαν τα φιλικά προετοιμασίας. Παίζει σε αυτή ο Άρης, που δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία. Θα έλεγα πως είναι σαν τη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου».

Για το γεγονός ότι έφυγε από την ΑΕ Λευκωσίας, αν και είχε έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, υποστήριξε: «Δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί. Η ομάδα το κατάλαβε και λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο. Χαίρομαι που τέλειωσε αυτό το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ