aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΡίχνεται στη… μάχη του πρωταθλήματος η ΑΕΛ

Ρίχνεται στη… μάχη του πρωταθλήματος η ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα απέναντι στη νεοσύστατη Ε.Ν.Αθηαίνου, μέσω της οποίας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες του ματς. Υπενθυμίζεται επίσης πως ισχύει η κάρτα φιλάθλου, ενώ όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Αναλυτικά: «Για την 2η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Futsal η ομάδα μας κάνει ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την νεοσύστατη ομάδα της Ε.Ν. Αθηαίνου. Στόχος η νίκη και η καλή εμφάνιση για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα 88 χρόνια του Μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου στην Κύπρο. Πάμε γερά Λέοντες για την 1η νίκη, και στα 100 θα σου τραγουδώ ΑΕΛάρα σ’ αγαπώ.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου όπως ισχύει σε όλα τα ομαδικά αθλήματα και Πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Ποδοσφαίρου θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν καθώς δωρεάν θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και όλα τα ενεργά μέλη του Σωματείου που θα έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Μέλους.

Είσοδος – Εισφορά 5 ευρώ για ενίσχυση του τμήματος και την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του γηπέδου και του αγώνα. Στο ημίχρονο θα γίνει κλήρωση με δώρο μια φανέλα της ομάδας μας κάτι που θα καθιερωθεί σε κάθε εντός έδρας αγώνα για όσους φίλους της ομάδας μας αγοράζουν από την είσοδο την εισφορά / λαχνό των €5».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ