aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ψήνονται» οι επόμενοι

«Ψήνονται» οι επόμενοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Ουέλικτον, η σημερινή μέρα ενδέχεται να φέρει νέες ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΛ, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός Μαξιμίλιαν Κάρνερ της Λέφσκι Σόφιας, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν είχε 19 συμμετοχές και πέτυχε και ένα γκολ. Μια άλλη περίπτωση, είναι αυτή του 30χρονου Ισπανού μέσου Μιγκέλ Μπεντόγια, ο οποίος επίσης ανήκει στη Λέφσκι.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου μάς ανέφερε πως κάνουν τα πάντα για να ενισχυθεί η ΑΕΛ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. O Κύπριος τεχνικός είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Ο προϋπολογισμός δεν θα φθάσει σε μεγάλο νούμερο, όμως υπάρχουν λύσεις με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ΑΕΛ και να παρουσιαστεί ισχυρή τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στο υφιστάμενο ρόστερ, οι Σοάρες, Μέσκα και Αγκάνοβιτς θεωρούνται σίγουροι για παραμονή τους στο ρόστερ της ΑΕΛ και τη νέα σεζόν. Έχει γίνει πρόταση για μείωση των απολαβών τους στους Σαρδινέρο και Αϊρόσα, ενώ ο Οχένε εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Οι Αϊρόσα και Σαρδινέρο θα αποφασίσουν τις προσεχείς μέρες αν θα αποδεχθούν την προσφορά του σωματείου.

Ο Αρκάδιους Πίεχ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού η ΑΕΛ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα «θέλω» της Λέγκια. Ο Πολωνός βοήθησε σημαντικά τους τελευταίους μήνες με τα γκολ του, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει άλλα σχέδια για την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Απ’ εκεί και πέρα, είναι και το θέμα με τον Σιέλη, στον οποίο έχει γίνει πρόταση για μείωση των απολαβών του. Εφόσον ο Κύπριος διεθνής δεν αποδεχθεί τους νέους όρους στο συμβόλαιό του, ενδέχεται να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λέφσκι Σόφιας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει θέσει ως στόχο να ολοκληρώσει μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα όλες τις προσθαφαιρέσεις και να επικεντρωθεί στα της προετοιμασίας. Εξετάζονται δύο αθλητικά κέντρα, ένα στην Πολωνία και άλλο ένα στη Βουλγαρία, ενώ μέρος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και στις Πλάτρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ