aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΨευδιώτης: Έχει την γκάφα στο αίμα του!

Ψευδιώτης: Έχει την γκάφα στο αίμα του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η χθεσινή γκάφα του Κώστα Ψευδιώτη στο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η πρώτη στην καριέρα του. Πριν από 4 χρόνια σε παιχνίδι μεταξύ των ίδιων ομάδων, πάλι στο Τσίρειο, αυτή απέβαλε λάθος ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα αντί τον Καρυπίδη έδειξε κόκκινη στον Μπόρδα, ενώ χθες απέβαλε τον Αρουαμπαρένα επειδή έκανε το… λάθος να σκοντάψει πάνω του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Goal τον Νοέμβριο του 2012: «Την τεράστια γκάφα του παραδέχθηκε ο Κώστας Ψευδιώτης σε στενούς του συνεργάτες. Τι έκανε ο Κύπριος διαιτητής; Απέβαλε στο 64ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μπόρδα, βάζοντας «μπουρλότο» στο ντέρμπι του Τσιρείου. Το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το έκανε ο Καρυπίδης στον Κωνσταντίνου και αντί να τιμωρηθεί ο Ελλαδίτης στόπερ, ο Ψευδιώτης απέβαλε τον Βάσκο στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο διαιτητής έλεγε και ξανάλεγε: «Έδειξα κόκκινη κάρτα σε λάθος παίκτη», παραδεχόμενος το τεράστιο λάθος του, με το οποίο υποχρέωσε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ν’ αγωνισθεί με παίκτη λιγότερο για 25 περίπου λεπτά. Μετά το τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου, παράγοντες του ΑΠΟΕΛ ρωτούσαν επίμονα τον Ψευδιώτη γιατί έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον Μπόρδα, με τον διαιτητή να αποφεύγει να τους απαντήσει για τους δικούς του λόγους. Έλυσε, φυσικά, αργότερα τη σιωπή του, παραδεχόμενος σε στενούς του συνεργάτες το λάθος του».

Και φυσικά χθες ο Ψευδιώτης υπέπεσε σε άλλο ένα τραγικό λάθος, όταν απέβαλε τον Μιγκέλ Αρουαμπαρένα της ΑΕΛ επειδή ο Ισπανός σκόνταψε πάνω του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η χθεσινή γκάφα του Ψευδιώτη

Η γκάφα του Ψευδιώτη το 2012 στο 1:30.

Παίρνει θέση ο Αρουαμπαρένα για την αποβολή του!

Μας τρολάρουν στην Ελλάδα, τους… στηρίζει η ΑΕΛ (pic)

Όλα τα τραγικά λάθη του Ψευδιώτη

Καυστική ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Να αποσυρθούν από μόνοι τους»

Περίγελος! (photos)

Ο Αρουαμπαρένα απορεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ