aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρώτη επίσημη - ανοιχτή για τη daNoi ΑΕΛ

Πρώτη επίσημη – ανοιχτή για τη daNoi ΑΕΛ

Η daNoi ΑΕΛ FUTSAL ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 11/8 και ώρα 17.30 στο Σπύρος Κυπριανού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η ανακοίνωση

Στην ανοιχτή προπόνηση θα παρευρεθούν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος μας και καλούμε όλους τους φιλάθλους μας καθώς και όλα τα οργανωμένα σύνολα της ΑΕΛ να στηρίξουν τους φουτσαλιστές μας για να πάρουν από την αρχή ένα μεγάλο ψυχολογικό ντοπάρισμα για την νέα χρονιά.

Η daNoi ΑΕΛ FUTSAL εμφανώς ανανεωμένη και ενισχυμένη μέσα και έξω από τις γραμμές του Σπύρος Κυπριανού ξεκίνησε εδώ και 15 μέρες και ανεπίσημα την προετοιμασία της προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον λαό της ΑΕΛ είναι ότι παίκτες, προπονητές και διοίκηση θα δουλέψουν σκληρά μεν, αλλά ταπεινά και αθόρυβα δε, προκειμένου τον Μάιο να απολαύσουμε όλοι μαζί τους καρπούς των κόπων μας.

Σε καλούμε λοιπόν, να αγκαλιάσεις αυτές τις αλλαγές, αρχίζοντας από την Πέμπτη και σε καλούμε επίσης να προμηθευτείς το εισιτήριο διαρκείας σου και να δεις την αγαπημένη σου ΑΕΛ όπως εσύ επιθυμείς, με πρωταγωνιστικούς στόχους και στο ανερχόμενο άθλημα του Futsal.

Η οικογένεια μας σε περιμένει – Αελίστα την Πέμπτη το νέο σου σπίτι και οι φουτσαλιστές μας σε περιμένουν να τους γνωρίσεις και από κοντά!

Άντε να λύσουμε . . . υπάρχουν θέσεις αν θέλεις κενές!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ