aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠροτάθηκε ο Ιβάν Κάρλος, θέλει να επιστρέψει ο Καρλάο

Προτάθηκε ο Ιβάν Κάρλος, θέλει να επιστρέψει ο Καρλάο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιηθούν -τουλάχιτον- δύο μετεγγραφές στη Νέα Σαλαμίνα στη προσεχή χειμερινή εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο, οι οποίες θα αφορούν στη θέση του επιθετικού κορυφής, αλλά και του κεντρικού αμυντικού.

Αρχίζοντας από τη θέση στην επίθεση, πληροφορίες που διέρρευσαν και είναι βάσιμες πέρα για πέρα, αναφέρουν ότι αξιολογείται ο Ιβάν Κάρλος της ΑΕΛ. Άνθρωποι των γαλαζοκίτρινων, όμως, είναι που πρότειναν στη Νέα Σαλαμίνα τον Βραζιλιάνο επιθετικό, καθότι ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν πολυνοιάζεται για τον ποδοσφαιριστή και επιδιώκει την παραχώρησή του με οποιοδήποτε τρόπο. Από πλευράς των ερυθρόλευκων, ο Κάρλος αξιολογείται καθότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσης της επίθεσης, αλλά και ως «κρυφός κυνηγός». Ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου, τής… βγαίνει σε σημαντικό βαθμό της Νέας Σαλαμίνας από άποψης επιτυχημένων προσθηκών τα τελευταία χρόνια. Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου θεωρούν πως θα προκύψουν καλές ευκαιρίες και δεν βιάζονται να πάρουν τις αποφάσεις του. Συστήνεται υπομονή στον κόσμο για να αξιολογηθούν προσεκτικά όλοι οι παίκτες που προέκυψαν ή θα προκύψουν από προτάσεις μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες. Άρα, το νερό θα μπει για τα καλά στο αυλάκι μετά τις ημέρες αργίας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όσον αφορά στον Αλεξάντρε Καρλάο που αποτελεί παρελθόν από τη Δόξα, του οποίου το όνομα επίσης αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος κεντρικός φορ, κτύπησε την πόρτα των ερυθρόλευκων, καθότι επιθυμεί την επιστροφή του στη Νέα Σαλαμίνα μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Ταϊλάνδη και τον σύλλογο της Κατωκοπιάς. Όπως πληροφορηθήκαμε, οι άνθρωποι της ομάδας της Αμμοχώστου απάντησαν στον Καρλάο πως θα αξιολογήσουν την περίπτωση του αφού θα ληφθούν υπόψη αρκετοί παράμετροι και θα του απαντήσουν μετά από τη διακοπή. Ποιοί είναι οι παράμετροι αυτοί; Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο έμπειρος στράικερ από τη χώρα του καφέ κι αν υπάρχουν θέματα τα οποία τον καθιστούν επιρρεπή στους τραυματισμούς.

Όσον αφορά στη θέση του στόπερ, προτάθηκαν κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό, ωστόσο πρόκειται για αμυντικούς οι οποίοι κρίθηκαν πως δεν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά. Από Κύπρο για τη θέση αυτή, δεν προτάθηκε κάτι αξιόλογο στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ