aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κέρκεζ που δεν μπορεί να αρνηθεί»

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κέρκεζ που δεν μπορεί να αρνηθεί»

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το κεντρικό πρόσωπο στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη, όμως στη… σεναριολογία εμπλέκεται και ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ουσιαστικά σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Τo10.gr», όπου μάλιστα επικαλείται και πληροφορία από την Κύπρο ο συντάκτης (!) Μπάμπης Τσιμπίδας.

Αναλυτικά:

«Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το κεντρικό πρόσωπο στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη, όμως από την Κύπρο “έσκασε” μία πληροφορία που περιπλέκει την υπόθεση… Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “10”, ο Βόσνιος Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος εργαζόταν στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ Λεμεσού και ήταν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, υπαναχώρησε από τη συμφωνία με την κυπριακή ομάδα.

Ο 44χρονος προπονητής ανέφερε στο περιβάλλον του ότι έχει δεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούσε να την αγνοήσει. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στο μέγεθος και την ιστορία του Συλλόγου. Αλλά, αυτό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες.

Προφανώς, εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε προκύπτει το ζήτημα πως θα συνδυαστούν ο Πογιάτος με τον Κέρκες. Εάν θα σχηματίσουν δίδυμο στην τεχνική ηγεσία, ή δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι ρόλοι που θα έχουν ο καθένας.

Η παραμονή του Κέρκεζ στην Κύπρο θεωρείται δεδομένη και για τη διοίκηση της ΑΕΛ Λεμεσού, αφού σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου έκανε δηλώσεις και τόνισε ότι απομένουν τα διαδικαστικά. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες ο Κέρκεζ ισχυριζόταν ότι έχει μία πρόταση από το “τριφύλλι” που δεν μπορεί να απορρίψει…

Ο Κέρκεζ είναι παλαίμαχος μέσος, ο οποίος έκανε καριέρα στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία και στην Κύπρο, με τη φανέλα του Άρη και της ΑΕΛ Λεμεσού. Στην τελευταία δουλεύει και ως προπονητής, αρχικά στους Νέους και από τις 6 Μαρτίου του 2018 στην πρώτη ομάδα. Στον πάγκο της κυπριακής ομάδας έχει κάτσει 66 φορές, με απολογισμό 28 νίκες, 13 ισοπαλίες και 25 ήττες, με παθητικό 87-93. Πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, η ΑΕΛ καταλάμβανε την 6η θέση με 31 βαθμούς».

ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ