aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρόταση στον Κυριάκου, αξιολογείται ο Κονσεϊσάο

Πρόταση στον Κυριάκου, αξιολογείται ο Κονσεϊσάο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχει προταθεί και αξιολογείται ο Ροζέριο Κονσεϊσάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος είναι θετικός και περιμένει την πρόταση της ΑΕΛ.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει θετική άποψη γι’ αυτόν, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Χάρη Κυριάκου «έπαιξε» στα ρεπορτάζ της ΑΕΛ πριν από έναν μήνα.

Πλέον, ο ακραίος αμυντικός του Εθνικού έχει στα χέρια του την πρόταση των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού. Ο παίκτης τη βλέπει θετικά και από στιγμή σε στιγμή ίσως προκύψουν εξελίξεις. Ο διεθνής αμυντικός δεσμεύτηκε να απαντήσει, καθώς στα χέρια του έχει κι άλλη πρόταση.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της λήξασας σεζόν, αφού μετά τους Ματίας Ντεγκρά και Ζοάο Πάουλο Αντράδε, δεν θα μείνει στην ομάδα ούτε ο Λούκας Σκόβρον. Συγκριτικά με τους πρώτους δύο, ο Πολωνός κίπερ δεν διατηρούσε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και πλέον είναι ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ