aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρόταση σε Μπαλταζάρ για να επιστρέψει στους πάγκους

Πρόταση σε Μπαλταζάρ για να επιστρέψει στους πάγκους

Ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ρίο Άβε είναι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής πύλης της «Record».

Η 10η στη βαθμολογία του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Ρίο Άβε έχει επαφές με τον Ισπανό, Χούλιο Βελάθκεθ, εντούτοις εταξύ των δύο πλευρών υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ως εκ τούτου αξιολογούνται άλλα ονόματα προπονητών με τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να φιγουράρει πρώτος στη λίστα.

Σύμφωνα με την «Record» (δείτε εδώ το δημοσίευμα) o πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος θα έχει επαφές με τον  Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ανεξάρτητα από την κατάληξη της συζήτησης στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Μορεϊρένσε στις 2 Ιανουαρίου θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής, Αουγκούστο Γκάμα.

Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν μετά την απόλυσή του από τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Σεπτεμβρίου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα επιστρέψει στους πάγκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ