aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρος ολοκλήρωση το «γαλαζοκίτρινο» παζλ

Προς ολοκλήρωση το «γαλαζοκίτρινο» παζλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την απόκτηση του Κεβίν Λαφράνς και την ενδεχόμενη προσθήκη του Σανσιντίνο Σίλβα (φωτό), αναμένεται πως πριν το τέλος της εβδομάδας, το ρόστερ της ΑΕΛ θα πάρει την τελική του μορφή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία του μονταρίσματος της ομάδας και τα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν θα του δώσουν την ευκαιρία να κατασταλάξει στο τελικό σχήμα.

Όπως το σημερινό (18:00) φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα, στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Ματς στο οποίο πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής ένα από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των γαλαζοκίτρινων, ο Βραζιλιάνος Ντανίλο Μπουένο, όπως και ο Αγκολέζος Πέδρο Μπενγκί και ο Ιβοριανός Αλί Σαβάν, οι οποίοι ως γνωστό δεν βρισκόντουσαν στην αποστολή της ομάδας στη Βουλγαρία.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και στο φιλικό που είναι προγραμματισμένο να γίνει το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Αν και είναι νωρίς να ειπωθούν πολλά  για το ποιοι ποδοσφαιριστές κερδίζουν τις εντυπώσεις, κάποιοι έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους. Για τέσσερις-πέντε θέσεις της ενδεκάδας όμως όλα είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ