aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠροπονητές, φίνα μοντελάκια! (pics)

Προπονητές, φίνα μοντελάκια! (pics)

Η σεζόν τέλειωσε, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός… πήρε φωτιά, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να πάμε σε κάτι πιο… ανάλαφρο. Είναι λοιπόν γεγονός ότι το ποδόσφαιρο παρακολουθείται από άντρες περισσότερο, αλλά υπάρχει και η γυναικεία παρουσία στις κερκίδες των γηπέδων.

Το αντρικό μάτι δεν θα το προσέξει, αλλά το γυναικείο σίγουρα. Οι κοπέλες στην κερκίδα δεν είναι δυνατόν να μην πρόσεξαν τις ενδυματολογικές εμφανίσεις των προπονητών, αφού σ’ αυτή των ποδοσφαιριστών -όταν αυτοί είναι στο γήπεδο- δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να προσέξουν. Όλοι τα ίδια φοράνε! Όμως, οι τεχνικοί των ομάδων έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν στιλ και να μην επιλέγουν τις κλασσικές φόρμες, αλλά κάτι πιο… επίσημο.

Ανάμεσα στους προπονητές που βρίσκονται ή πέρασαν από τους πάγκους των κυπριακών ομάδων τη φετινή σεζόν, ξεχωρίσαμε μερικούς. Κατά την… ταπεινή μας άποψη στη κορυφή της λίστας του πιο στιλάτου κόουτς είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, αφού σχεδόν πάντα ήταν στην τρίχα! Επόμενος, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ που αν και «νέος» έδειξε καλά στοιχεία! Ακολουθεί ο Νικόλας Μαρτίδης που αν και ο Άρης πάλευε για την παραμονή του στη πρώτη κατηγορία (και τα κατάφερε), ο ίδιος έκλεβε την παράσταση.

Έφυγε… νωρίς αλλά δεν ξεχνιέται το σικ ντύσιμο του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ. Σχεδόν πάντα με μαύρο κουστούμι ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι αδύνατο να μην συμπεριλήφθη στην λίστα. Τέλος ο Κάρλος Κορμπεράν άφησε θετικές εντυπώσεις στον ενδυματολογικό τομέα!

Ο τέως, πλέον, τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν. Ένας πρωταθλητής… ελεύθερο πουλί!

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος αντικατέστησε τον Πάμπο Χριστοδούλου και συνεχίζει στους γαλαζοκίτρινους!

Ο τέως τεχνικός στην ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου και νυν της Ομόνοιας της οποίας τον πάγκο θα κάθεται από τη νέα σεζόν!

Ο Κάρλος Κορμπεράν που δούλεψε σε Δόξα και Ερμή και πλέον είναι ελεύθερο πουλί!

Ο Πέδρο Εμάνουελ που από τον περασμένο Ιανουάριο δεν μένει πια εδώ!

Ο Νικόλας Μαρτίδης που άρχισε στο πρωτάθλημα με την ΑΕΖ, και τώρα είναι στον Άρη στον οποίο συνεχίζει και στη νέα σεζόν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ