aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠριν τη λήξη οι ανακοινώσεις

Πριν τη λήξη οι ανακοινώσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πιθανόν και πριν την λήξη του πρωταθλήματος να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει ή θέλει στην ΑΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ήδη κάποια ονόματα έχουν ακουστεί (Φιρμίνο, Σαβανέ, Ιωάννου, Ηλία, Άλμπα), όμως τίποτε δεν είναι οριστικό, όπως δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι από το υφιστάμενο ρόστερ θα αποχωρήσουν.

Ορισμένοι από αυτούς που αγωνίστηκαν φέτος στην ΑΕΛ είναι γεγονός πως πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις. Όμως οι λίγες καλές εμφανίσεις δεν μπορούν να σκεπάσουν τις μέτριες έως άσχημες που ήταν περισσότερες και κόστισαν μια φθίνουσα σεζόν, η οποία θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ γνωρίζει ότι η κάθε νέα προσθήκη θα πρέπει να είναι ουσιαστική για να αποδώσει τη νέα σεζόν. Το περασμένο καλοκαίρι κάποιες προσθήκες (Νιάνγκ, Σαμπού, Φέλτσερ) πήραν πολύ πίσω την ομάδα.

Στο ρόστερ προστέθηκαν και μερικοί Κύπριοι νεαροί, οι οποίοι δεν πήραν ευκαιρίες, ή για να το θέσουμε στη σωστή του διάσταση, δεν ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν. Η ΑΕΛ δεν είναι ομάδα στην οποία μπορείς να κάνεις πειραματισμούς, με παίκτες που δεν μπορούν να την πάρουν στους ώμους τους.

Η ΑΕΛ θα μπει στη νέα σεζόν κουβαλώντας τέσσερις χαμένες ευκαιρίες να κερδίσει κάτι. Το 2013 έφτασε στον τελικό, αλλά δεν κατέκτησε το κύπελλο. Το 2014 έχασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας λόγω της κροτίδας και το 2015 δεν τα κατάφερε σε ακόμη ένα τελικό κυπέλλου. Και φέτος όχι μόνο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, αλλά έμεινε εκτός εξάδας και για μεγάλο διάστημα ήταν κοντά στις τελευταίες θέσεις, με τους κινδύνους να παραμονεύουν.

Ο κόσμος βίωνε έντονα συναισθήματα και απογοητεύσεις από το ένα παιχνίδι στο άλλο, γι’ αυτό και περιμένουν μια νέα σεζόν που θα τους ξαναδώσει την ηρεμία και θα τους γεμίσει με αισιοδοξία.

Πρωτίστως αυτό που θα κυνηγήσει η ΑΕΛ τη νέα περίοδο είναι να σταθεροποιήσει τα αγωνιστικά της  επίπεδα, να ξαναγίνει σεβαστή και μαζί  να «φορτώσει» και ο κόσμος με ενθουσιασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ